ONLINE FOGLALÁS


AJÁNLATKÉRÉS
FOGLALÁS TELEFONON
+36 30 210 1909
Térkép
6724 Szeged, Teréz u. 30. | Telefon: +36 62 424 400 | Mobil: +36 30 210 1909 | Fax: +36 62 423 737 | E-mail: szoba@alfahotelszeged.hu

Thai masszázs Szeged

Látogasson el a Napfényfürdő Aqaupolisban található My Thai Masszázs Szalonba és élvezze az eredeti thai masszázs minden percét szakképzett thai masszőrökkel.

A My Thai Masszázs Szalon szolgáltatásai

Tradicionális thai masszázs

A thai masszázs több száz éves hagyományokon alapuló távol keleti masszázs. Ez egyfajta száraz masszázs, mellyel nyújtják az izmokat és az akupresszúrás pontokat ingerlik az egész testfelületen, ruhán keresztül. A gerincoszlop megnyúlik és megszabadul a feszültségtől. A kezelés révén a test ismét energikussá válik, a masszázst követő jó közérzet pedig egyedülálló.
Hatásai: Fájdalomcsillapító-vérkeringésjavító-méregtelenítő-lazító-energiaáramlást segítő.


My thai masszázs

Gyógynövényolajos Masszázs

Speciális ágyon történik jótékony hatású olajokkal. Ezen olajok bejuttatása a szervezetbe a bőrön keresztül történik. Ennek következtében vérkeringés stimuláló, energiaáramlás javító, feszültségoldó, központi idegrendszer nyugtató hatású.
Gyógyhatásukat 3-4 órán át fejtik ki a szervezetben. Orron keresztüli belélegzésükkel javítják a közérzetet, egyedi élményt biztosítanak. Ajánlott 1 ill. 2 órán át.

Keleti lábmasszázs

Testünk minden szerve a talp és a tenyér egy-egy meghatározott területével áll összeköttetésben és ezen keresztül befolyásolható.
A talpon található ún. reflexpontok nyomásával történik felfelé, egészen a térdig 1-1,5 órán keresztül ajánlott.

Hatásai:
• Feszültségoldó,
• nyugtató,
• vérkeringés- és közérzetet javító hatású,
• jótékonyan hatnak a belső szervek működésére.

Fej, nyak., vállmasszázs

Feszültségoldó és nyugtató hatású masszázs, mely a fejen lévő idegvégződések stimulálásával fejti ki hatását.

Hatásai:
• Serkenti a vérkeringést,
• megmozgatja a fejbőrt,
• elősegíti a haj növekedését is.
Ajánlatos 1 órán keresztül végezni a pozitív hatás érvényesüléséért.

Gyógynövénypárás - Herbal - masszázs

Felmelegített gyógynövényes zsákocskákkal történik, melyek eredeti, őshonos thaiföldi növényeket, fűszereket tartalmaznak. Ezen alkotórészek antibakteriális és gombaellenes hatásúak is.
A párák bejutnak a bőr pólusaiba és felszívódnak az egész testben. Rendkívül hatékony izomfájdalmakra. Idegnyugtató, méregtelenítő hatású, levezeti a fáradtságot. Thai nők körében nagyon elterjedt, mert feloldja a gyermekszülést követő fáradtságot, enyhíti a gyermekágyi depressziót.
Kozmetikai hatással is bír, mivel gyógynövényeket tartalmaz, mely kisímítja, nyugtatja és keringésjavító hatásából adódóan frissíti és fiatalítja a bőrt. Belélegezve nyugtató hatást kölcsönöz. A masszázs időtartama 2 óra.

Nyitva tartás: H-V 9:00 - 21:00
Bejelentkezés: +36 62 566 - 499
Cím: Szeged, Szent-Györgyi A. u. 16-24.
Web: www.mythai.hu

Szobafoglalás:
Tisza Alfa Hotel, Mob: +36 30 210 1909
Tel / Fax: +36 62 424 400, +36 62 423 737
Email: hotel@alfahotelszeged.hu